Boletes d'amarant i coco

26/02/2024

Unes postres molt senzilles de fer amb base d’amarant. Es tracta d’una llavor, no un cereal, tot i que sovint se’l tracta com si ho fos per les seves propietats. En diuen pseudo-cereal, conté lisina, motiu pel qual és font de proteïna completa i, a diferència de molts cereals, no té gluten. Té efectes saciants i la seva digestió és molt fàcil.

TEMPS: 45 minuts

Ingredients

  • 100 g d’amarant

  • 150 g de coco ratllat

  • 75 g de panses

  • 1 culleradeta de canyella en pols

Preparació

Bullim l’amarant amb el doble volum d’aigua. Uns 12 minuts i el deixem refredar una mica per facilitar la seva manipulació a l’hora de fer les boletes.

Afegim el coco ratllat, les panses i la canyella i ho barregem bé fins assegurar-nos que tot queda ben repartit.

Fem les les boletes. En surten unes 14 d’uns 4 cm de diàmetre.

Algún senzill truc / consell

Els més petits de casa poden ajudar a fer les boletes, o les formes que prefereixin, Si els deixem llepar-se els dits aniran acostumant a nous sabors.

Si no fem servir tot l’amarant, podem torrar la resta com si fossin mini crispetes.

Opinions dels usuaris

Carregant...