El racó de la rosa.Herbodietètica

Qui som

El racó de la rosa, herbodietètica és un somni fet realitat. Darrere el taulell hi trobemrosesdelraco la Rosa, la propietària. Volia combinar les seves dues grans passions: les plantes i ajudar als altres. Aquest petit racó de món que, lluny d’estar amagat, s’obre a tothom qui hi vol entrar, va ser la resposta.

Botànica per afició, s’ha format en aquesta especialitat a les Universitats de Girona (llicenciada en Biologia) i de Barcelona (Màster en Biodiversitat vegetal). Ha treballat al Jardí Botànic Marimurtra de Blanes i ha col·laborat amb l’hort escolar de l’Escola Tanit de Santa Coloma de Gramenet.

De família de metges, l’altra gran vocació de la Rosa és la de posar el seu coneixement i el seu temps al servei dels altres. El seu coneixement de les plantes i les seves propietats són una eina que complementa la seva vocació.

Quan va arribar a les mans de la Rosa la possibilitat de fer-se càrrec d’aquesta botiga ho va veure clar. No ho sabia, però era el que estava esperant. L’1 de setembre de 2015 el somni es va fer realitat i El racó de la rosa va obrir les seves portes, fins avui.

La botiga, més que una herbodietètica.

El racó de la rosa va néixer amb vocació de botiga de barri, al servei de les persones i sense perdre de vista el món on es troba, tan gran i tan petit alhora. Com a botiga hi podeu trobar productes de grans famílies: Fitoteràpia, alimentació, cosmètica natural, higiene i complementació.

Des de El racó de la rosa mirem més enllà de les nostres parets i per això constantment estem buscant nous productes de qualitat per donar resposta a les necessitats i ampliar el ventall de productes que poem a l’abast de qui ens ve a veure.  A l’hora de seleccionar un producte hi ha quatre factors que considerem fonamentals i la nostra voluntat és trobar el millor equilibri entre ells:

Producte ecològic, garantit amb segells de certificació oficials.

Producte de proximitat, per evitar la contaminació que generen els llargs desplaçaments a la vegada que potenciem els productes locals i de temporada.

Preu raonable, que no vol dir econòmic. Busquem el millor preu possible sense rebaixar la qualitat del producte.  No totes les marques són iguals ni usen els mateixos components. Cal anar més enllà del marketing i d’ofertes no del tot sinceres.

Producte de qualitat. Si ens volem diferenciar les grans superfícies que ofereixen preus molt més assequibles només ho podem aconseguir fent una aposta decidida per la qualitat del producte que oferim.

La cerca d’aquest equilibri és fruit  d’un element definitori de El racó de la rosa:  les persones són el més important. Aquest tret bàsic passa davant del que sembla hauria de ser l’objectiu d’una botiga: vendre. Per nosaltres el més important és la persona, no la venda i per això amb sinceritat i amb tota la informació a l’abast mirem de donar la millor resposta a les necessitats de qui ens visita.

Per acabar, un darrer pensament. El racó de la rosa no és només la Rosa i no és només seu. El fem realitat entre tots. Sou els que passeu un dia i feu una compra puntual i els que entreu tant sovint que fins i tot ho feu només per saludar i compartir un somriure. Els vostres consells, els vostres comentaris, els vostres ànims, els dibuixos dels més petits… tot això és El racó de la rosa herbodietètica i, ara, tu també en formes part.

Visit Us On FacebookCheck Our Feed