El racó de la rosa.Herbodietètica

Salmó amb salsa de cítrics en llit de patata

Us presentem un dels plats  que el restaurant Maragata ofereix en els seu menú diari.  Avui han tingut la gentilesa de compartir-lo amb nosaltres
Advertència alergògens

 sensesucres_elracosensegluten_elracosenselactosa_elracosensou_elracosensesoja_elraco Sense transgènics eurofulla_elraco

Temps:  50 minuts
Dificultat: recepta2d3
Salmó  al forn amb cítrics
Ingredients
  • 4 filets de salmó
  • 5 o 6 patates mitjanes
  • 1 aranja (o un altre cítric)
  • Anet, sal i pebre
  • Oli d’oliva
Preparació

Per fer el llit de patates que ens servirà de base bullim les patates tallades a rodanxes uns 4 minuts. Tot seguit les estenem en una safata del forn engreixada amb oli perquè no s’enganxin i les acabem de coure uns 10 minuts a 200 graus fins que quedin daurades. Les reservem

Preparem l’emulsió de cítrics amb la pell ratllada de l’aranja, el seu suc, 4 cullarades d’oli d’oli d’oliva, sal i pebre.

Sobre paper del forn preparem un llit de patates.  Pintem el llom de salmó amb l’emulsió de cítrics per les dues bandes i el posem sobre el llit de patates.  10 miniuts al forn a 180 graus i ja estarà a punt per emplatar.

Amb una espàtula passem les patates amb el salmó al damunt a un plat. En el darrer moment fem una darrer pinzellada de l’emulsió i a gaudir-ne

Algún senzill truc / consell

 També podem preparar-lo en cassoletes individuals, sense el paper, i que ens poden servir per la presentació a taula.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Visit Us On FacebookCheck Our Feed