Us presentem un dels plats que el restaurant Maragata ofereix en els seu menú diari. Avui han tingut la gentilesa de compartir-lo amb nosaltres | |
Advertència alergògens |
|
Temps: 50 minuts |
Dificultat:
|
![]() |
Ingredients
|
PreparacióPer fer el llit de patates que ens servirà de base bullim les patates tallades a rodanxes uns 4 minuts. Tot seguit les estenem en una safata del forn engreixada amb oli perquè no s’enganxin i les acabem de coure uns 10 minuts a 200 graus fins que quedin daurades. Les reservem Preparem l’emulsió de cítrics amb la pell ratllada de l’aranja, el seu suc, 4 cullarades d’oli d’oli d’oliva, sal i pebre. Sobre paper del forn preparem un llit de patates. Pintem el llom de salmó amb l’emulsió de cítrics per les dues bandes i el posem sobre el llit de patates. 10 miniuts al forn a 180 graus i ja estarà a punt per emplatar. Amb una espàtula passem les patates amb el salmó al damunt a un plat. En el darrer moment fem una darrer pinzellada de l’emulsió i a gaudir-ne Algún senzill truc / consellTambé podem preparar-lo en cassoletes individuals, sense el paper, i que ens poden servir per la presentació a taula. |