Preparació
Si és el cas, posar els ceps en remull i si el seitan te suc en el paquet el reservem.
Llescar el seitan finet , surten unes 12 llesques i enfarinar-lo. Posem l’oli a escalfar a la cassola on cuinarem el plat i el fregim. Un cop fregit el reservem.
Tallem la ceba petita i la sofregim en el mateix oli (si cal en podem afegir una mica) fins que quedi transparent i salem al gust.
Afegim la tomata ratllada i ho sofregim tot uns 10 minuts.
Afegim els ceps remullats ja escorreguts i reservem l’aigua amb el suc del seitan. Deixem sofregir entre 5 i 10 minuts.
Afegim el cacau, remenem i ho deixem al foc 3 minuts més.
Afegim el suc del seitan i l’aigua dels bolets i, si cal més aigua, ja que n’hi ha d’haver suficient per cobrir el seitan quan l’afegim. Rectifiquem de sal i deixem que bulli uns minuts per homogeneïtzar el brou.
Afegim els filets de seitan que teníem reservats i deixem coure a foc fluix entre 5 i 10 minuts vigilant que no s’enganxi.
Algun senzill truc / consell
El cacau es pot substituir per farina de garrofa.
Enlloc de ceps podem provar altres bolets o barreges d’aquests. |