Preparació
Netegem els espinacs i els courem un parell de minuts al vapor. Barregem els espinacs amb les panses i pinyons. Salpebrem al gust
En un bol posem la farina, l’oli i l’aigua i ho amassem fins aconseguir una massa homogènia i una mica elàstica. Hi podem afegir un pessic de sal. En aquesta recepta no hem fet servir cap mena de llevat de manera que no cal deixar fermentar.
Estirem la massa ben fina i l’estenem en una safata pel forn prèviament untada amb oli per evitar que s’enganxi. Estenem els espinacs sobre la massa i repartim el formatge ratllat.
Fornegem 15-20 minuts ben calent, una mica segons el forn.
Algun senzill truc / consell
Per aconseguir que els espinacs quedin més amorosits hi podem afegir una mica de crema de civada, nata o formatge cremós.
No cal dir que els espinacs poden ser substituïts per qualsevol altra verdura o hortalissa.
|