Preparació
En un bol barregem el sucre i la mantega i, un cop aconseguim una massa homogènia afegim la farina.
Preparem la safata del forn amb paper del forn, o si ho preferim amb una mica d’oli per evitar que s’enganxin. Preescalfem el forn a 150º.
Ha arribat el moment de donar forma a les galetes. Si volem fer-les amb motlles estenem la massa sobre una superfície enfarinada i amb l’ajut d’un corró fem una placa de mig centímetre de gruix, tallem amb els motlles i anem posant les galetes a la safata una mica separades per evitar que s’enganxin entre elles. Una forma més ràpida de donar formes a les galetes és, un cop feta la placa de massa, tallar-la en quadrats.
Fornegem les galetes durant 5 minuts amb el forn calent i ja tenim les galetes a punt. El temps dependrà una mica de cada forn i caldrà ajustar-lo també si ens agraden més o menys torrades.
Algun senzill truc
Si volem fer-les de dos colors afegim cacao en pols. Això permet fer galetes de dos colors afegint el cacao només a la meitat de la massa i deixant lliure la creativitat de cadascú pel que fa al disseny.
|