Unes  postres molt senzilles de fer amb base d’amarant. Es tracta d’ una llavor, no un cereal, tot i que sovint se’l tracta com si ho fos per les seves propietats. En diuen pseudo-cereal, conté lisina,  motiu pel qual és font de proteina completa  i , a  diferènca de molts cereals, no té gluten. Té efectes saciants i la seva disgestió és molt fàcil.
Advertència alergògens

 sense sucres afegitssense glutensense lactosasense ousense soja Sense transgènics eurofulla_elraco

Temps:  45 minuts
Dificultat: recepta1d3
boletes d'amarant i coco
Ingredients
  • 100 gr d’amarant
  • 150 gr d coco ratllat
  • 75 gr d panses
  • 1 cullaradeta de canyella en pols
Preparació

Bullim l’amarant amb el doble volum d’aigua. Uns 12minuts i el deixem refredar una mica per facilitar la seva manipulació a l’hora de fer les boletes.

Afegim el coco ratllat, les panses i la canyella i ho barregem bé fins assegurar-nos que to queda ben repartit

Fem les les boletes. En surten unes 14 d’uns 4 cm d diàmetre.

Algún senzill truc / consell

Els més petits de casa poden ajudar a fer les boletes, o les formes que prefereixin, Si els deixem llepar-se els dits aniran acostumant a nous sabors.

Si no fem servir tot l’amarant, podem torrar la resta com si fossin crispetes.