El racó de la rosa.Herbodietètica

Boletes d’amarant i coco

Unes  postres molt senzilles de fer amb base d’amarant. Es tracta d’ una llavor, no un cereal, tot i que sovint se’l tracta com si ho fos per les seves propietats. En diuen pseudo-cereal, conté lisina,  motiu pel qual és font de proteina completa  i , a  diferènca de molts cereals, no té gluten. Té efectes saciants i la seva disgestió és molt fàcil.
Advertència alergògens

 sense sucres afegitssense glutensense lactosasense ousense soja Sense transgènics eurofulla_elraco

Temps:  45 minuts
Dificultat: recepta1d3
boletes d'amarant i coco
Ingredients
  • 100 gr d’amarant
  • 150 gr d coco ratllat
  • 75 gr d panses
  • 1 cullaradeta de canyella en pols
Preparació

Bullim l’amarant amb el doble volum d’aigua. Uns 12minuts i el deixem refredar una mica per facilitar la seva manipulació a l’hora de fer les boletes.

Afegim el coco ratllat, les panses i la canyella i ho barregem bé fins assegurar-nos que to queda ben repartit

Fem les les boletes. En surten unes 14 d’uns 4 cm d diàmetre.

Algún senzill truc / consell

Els més petits de casa poden ajudar a fer les boletes, o les formes que prefereixin, Si els deixem llepar-se els dits aniran acostumant a nous sabors.

Si no fem servir tot l’amarant, podem torrar la resta com si fossin crispetes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Visit Us On FacebookCheck Our Feed