Pàgina en proves

posted in: Sense categoria | 0

Arriba el mes de setembre i amb ell el nostre 5è Aniversari. L’1 de setembre farà 5 anys que El racó de la rosa va obrir les seves portes . En aquests 5 anys la botiga ha anat canviant , s’ha fet gran i ha trobat el seu lloc al barri.

Amb aquesta excusa hem decidit que ha arribat l’hora de renovar la nostra pàgina web. Per aquest motiu no us estranyi si en algun moment la pàgina no acaba de funcionar bé o veieu coses que apareixen i desapareixen, així que us demanem disculpes per endavant.

El racó de la rosa . cat 5è aniversari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada