Novetats de Biocultura 2019

14/05/2019

Seguim preparant el 5è Aniversari amb algun esdeveniment cada mes i aquest cop Biocultura ens dona l’excusa perfecta. Com sempre, hem tornat carregats de novetats i us les volem presentar. Algunes ja les trobareu als nostres prestatges i d’altres les podrem anar incorporant.

El darrer dissabte de maig, el dia 25, és la data que hem triat per fer aquesta presentació i la volem aprofitar per trobar-nos d’una forma una mica més distesa i a la vegada per presentar en societat l’instagram de El racó de la rosa.

Aquest cop hem decidit dividir els productes en tres moments, tot seguit teniu l’horari orientatiu que seguirem.

10.30h. Alimentació, per arrencar el dia amb energia

12.00.h Cosmètica i llar

13.30h Alimentació, a l’hora del vermut.

Entre les novetats volem destacar-ne una que ens satisfà especialment. A partir d’ara tots els dijous podreu recollir a la botiga pa artesà fet amb massa mare; n’hi ha de blat, espelta fajol, kamut i teff. Si esteu interessats demaneu-nos més informació.

Us esperem

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

Des de fa uns mesos estem cansats que allà on anem ens facin signar un full en referència a la protecció de dades, això és degut a un canvi en la legislació. A El racó de la rosa fins ara ens havíem resistit, especialment perquè ni guardem dades personals ni enviem correus massius.

Així doncs, hem decidit que millor anar sobre segur i per aquest motiu, a partir d’ara, quan ens deixeu el telèfon o una adreça de correu perquè us avisem quan arriba el vostre encàrrec us demanarem que signeu el Full de Protecció de Dades. Ja fa uns mesos que, en compliment de la mateixa normativa, vàrem incorporar a la nostra pàgina aquest avís legal.

Opinions dels usuaris

Carregant...