Estem d’aniversari

Estem d’aniversari

Si!! Estem d’aniversari!! El proper 1 de setembre farà 5 anys que El racó de la rosa va obrir les seves portes.

En aquests 5 anys hem conegut moltes persones i clients s’han convertit en amics; hem vist naixements i hem gaudit de força primeres passes per la botiga. També hi ha hagut comiats, gent que ha deixat el barri, alguns a causa de la gentrificació, i d’altres que ja no són amb nosaltres.

El racó de la rosa és el que és gràcies a tots vosaltres, volem compartir la nostra alegria de fer anys amb vosaltres i com que ens ve de gust celebrar-ho hem tingut una idea. Cada mes farem alguna cosa, intentarem que sempre diferent, per acabar al setembre amb un pastís d’aniversari.

Cada mes, una excusa

El dia de la música a El racó de la rosa.El mes de gener vàrem començar les celebracions aprofitant el Dia de la Música en el marc de la festa major del barri. El dissabte vàrem poder escoltar un repertori triat per l’ocasió interpretat per un duet format per la Núria, guitarra i veu, i la Marta al celo. A més, vàrem comptar amb la participació espontània de l’Antònia i el Pep que ens van interpretar un parell de peces al piano a quatre mans.

Pel mes de febrer i març, aprofitant que és a cavall de dos mesos, hem triat carnaval. Aquells que vingueu a la botiga disfressats entre els dies 27 de febrer i 6 de març, a més de dur-vos un petit obsequi, entrareu en el sorteig d’un lot de productes.

Us esperem!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Visit Us On FacebookCheck Our Feed