El receptari, una nova secció

El receptari, una nova secció

 Ja fa temps us vàrem avançar que volíem fer un receptari amb els productes de la botiga. Doncs bé, finalment el desig s’ha fet realitat i ja el tenim aquí.  Tenim una nova secció al web!

Si voleu compartir les vostres receptes no dubteu en fer-nos-les arribar. I si en feu alguna de les que hem penjat, envieu-nos la foto o penjeu-la al facebook i us farem descompte en la propera compra!

Per aquesta secció comptarem, a més, amb la col·laboració del restaurant Maragata del carrer Calàbria número 64 de Barcelona. Des de la seva cuina ens faran arribar algunes de les receptes que formen part del seu mení diari per a compartir-les amb tots vosaltres.

Desitgem que us agradin tant com a nosaltres!!

Restaurant Maragata, Calàbria 64

2 Comments

  1. Carles Blasi i Sugranyes

    Avui és un d’aq¡uells dies que he sortit a pescar i sense voler ha sigut fructífer. Per casualitat cercant un remei natural repel·lent dels mosquits he anat a parar al racó de la Rosa, “com fer-mela pasta de dents” que m’ha semblat molt interessant. –ara toca intentar fer-ho. Som conscients de la quantitat de productes químics que ens posem a la boca i posteriorment a tot el cos quan ens rentem les dents amb les pastes de dents?

    1. el racó de la rosa

      Gràcies pel teu comentari. Moltes vegades no donem la importància que correspon a una idea tant senzilla com que tot allò que no ens podem menjar, potser no ens ho hauriem de posar a la pell.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Visit Us On FacebookCheck Our Feed