Amb la calor arriba l'orxata

03/08/2016

Si hi ha una beguda que ens diu que ha arribat la calor estem parlant sense cap mena de dubte de l’orxata.

Hi ha qui dirà que l’orxata no és altra cosa que una beguda vegetal com tantes altres produïda, en aquest cas, a partir de la xufa. Però la orxata és quelcom més i el Consell  Regulador de la D.O. Xufa de València vetlla per la seva qualitat.

Si ens aturem a preguntar a qui tenim al costat quina és la millor orxata de ben segur que la moria de respostes coincidirien: tothom coneix una orxateria on se la fan ells i és la millor de la ciutat/vila/poble.

El racó de la rosa no volem provocar cap conflicte i és per aquest motiu que enguany oferim tres orxates prou diferents entre elles però que, totes elles, acompleixen els requisits que ens hem marcat: proximitat, qualitat, producte bio, de proximitat i un preu raonable. Tot i que són tres orxates diferents totes ters coincideixen ens ha fet decidir-nos per elles:

  • certificació ecològica
  • sense gluten
  • sense lactosa

ORXATA FRESCA ARTESANA DE MÓN ORXATA

Estem parlant de la darrera incorporació, una incorporació força especial. Produïda a Alboraia  de forma artesanal i reconeguda pel Consell Regulador de la D.O.  Xufa de València.

La gent de Món Orxata combinen tradició i modernitat amb iniciatives que van des de recuperar els tradicionals carretons per la venda al carrer a melmelades o cosmètica de xufa. Finalment han optat per la comercialització d’orxata fresca embotellada.

Quan diem que és fresca vol dir que ens la porten acabada de fer dos cops per setmana per assegurar que sempre estigui en les millors condicions. Per assegurar la seva perfecta conservació la temperatura de transport i d’emmagatzematge no supera en cap moment els 2 graus.

Per assegurar.nos que sempre us la proporcionarem en les millors condicions la portarem per encàrrec els dimarts i divendres. Per ajustar la producció, la comanda ens l’heu de fer divendres per recollir-la dimarts i dimecres per recollir-la divendres.

ORXATA ECOLÒGICA VALENCIANA DE TERRA I XUFA

Produïda amb xufes conreades a l’horta valenciana, està reconeguda pel Consell Regulador de la D.O.  Xufa de Valencia.

Terra i Xufa és una empresa de productors i comercialitzadors de fruites i hortalisses valencianes

ORXATA MONSOY, DE MONSOY

Aquesta va ser la primera en incorporar-se als nostres prestatges ja fa un any i és per això que l’hem deixada pel darrer lloc. Però que ja la coneguéssim no li resta mèrit.

És una beguda de gran qualitat, com totes les de la marca, produïda amb aigua de Viladrau.

Opinions dels usuaris

Carregant...