II dia de les novetats

18/05/2016

El proper dissabte dia 28 de maig i dins del marc de la Setmana Bio us convidem a apropar-vos a El racó de la rosa per conèixer les darreres novetats arribades a la botiga tant d’alimentació com de les altres línies.

Podreu venir a tastar les darreres novetats en alimentació,  conèixer els nous xampús, provar-vos el maquillatge i, sobretot, podrem compartir una estona per conèixer-nos una mica més.

Gran part de les novetats que us oferim les vàrem conèixer a Biocultura. Biocultura és, a més d’una fira oberta a tothom interessat en el món dels productes ecològics i el consum responsable, un aparador per a que les marques presentin les novetats als professionals. Nosaltres hi vam anar i el resultat ja es comença a veure en els nostres prestatges. Ara fa un any hi vam anar per primer cop amb una visió més general, de professional ja que fins aleshores hi havíem anat sempre a títol particular. Pot semblar ridícul però la visita a Biocultura és molt diferent ja que ara hi anem no pensant en els nostre gust personal sinó buscant respostes a les vostres necessitats, demandes i fins i tot capricis que dia a dia ens feu arribar amb els vostres comentaris.

Aquest any teníem un objectiu molt clar. Volíem aconseguir un pintaungles que complís els criteris de qualitat, ecologia, proximitat i preu que ens hem marcat.  No era una cerca a l’atzar, és la petició de la, potser, client més jove de la botiga, que amb els seus justos tres anys en vol un de rosa.

Opinions dels usuaris

Carregant...