Mantega de cacau cru

19/07/2017

Us presentem un producte d’allò més interessant, la Manteca de cacao crudo. La mantega de cacau és un greix comestible i que coneixem força ja que és es l’únic element del cacau que hi ha a la xocolata blanca.

La mantega de cacau que us presentem, de la casa Iswari, té el certificat ecològic i de comerç just i és 100% pur. Aquesta puresa és el que permet que el seu ús sigui tant alimentari com cosmètic. La mantega de cacau Iswari és premsada en fred per tal de no alterar les seves propietats ni el seu aroma.

USOS I PROPIETATS

A nivell cosmètic la mantega de cacau és hidratant, antioxidant i rica en vitamina E.  També dona un suau aroma de xocolata a la pell. Gràcies a la seva puresa pot ser aplicat tant a la pell com als llavis. Fins i tot es pot aplicar al cabell ja que l’hidrata i li dona brillantor. Se li atribueixen propietats cicatritzants, si bé no hi ha estudis que ho demostrin. Barrejada  amb olis essencials  s’usa per massatges i elaborar cremes hidratants i reparadores casolanes.

La mantega de cacau és la responsable de la textura de la xocolata. Altres usos a la cuina són estabilitzar una mousse, substituir gelatines i com a substitut d’altres greixos.

Us convidem a llegir aquesta entrada sobre les propietats del cacau publicada al blog Grasas y ciencia, de l’Oscar Chacón

Opinions dels usuaris

Carregant...